Utrinki s finalne prireditve

Tako, vsako obdobje se enkrat zaključi. To soboto, se je zame zaključil pomemben del mojega življenja, saj sem predala krono svoji naslednici, Miss Earth Slovenije 2018, Danijeli Burjan.

Festivalna dvorana je pokala po šivih. Vzdušje je bilo napeto, a vendar se je v zraku čutilo veliko veselja in pričakovanj. Voditeljica Pia Pustovrh je publiko takoj pritegnila tako s svojo lepoto, kot tudi s šarmantnim govorom in finalni večer se je začel.

Priznati moram, da sem bila med samim nastopom deklet neizmerno ponosna, na vse kar je organizacija Miss Earth Slovenije v tem letu dosegla. Dekleta so skozi svoj nastop pokazale, da so tekom leta pridobile na svoji samozavesti, njihova lepota je z odra sijala tako v zunanji, kot tudi v njihovi notranji obliki in sicer skozi neprecenljive nasmehe, ki so jih dale občinstvu.

Resnično sem srečna, da sem lahko tudi sama prispevala k temu, da so se letošnje finalistke na koncu resnično izkazale in zacvetele v vsej svoji lepoti.

Iskrene čestitke zmagovalki Miss Earth Slovenije Danijeli Burjan in njenim spremljevalkam ter seveda vsem dekletom, ki so dokazala, da so resnično vredne naziva finalistk za tako prestižno lepotno tekmovanje.

Hvala tudi vsem sponzorjem projekta ter njegovi organizaciji, ki so pomagali soustvariti dogodek, ki se ga bo marsikdo spominjal še zelo dolgo.

 

Vaša Miss Earth Slovenije 2017! <3

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spam filter *